Omgeving van “de Notendop”

De stranden van Vrouwen­polder,Oost­kapelle, Domburg, Vlissingen en Dishoek liggen op ca. 10 tot 15 km afstand van het vakantiehuisje.

De stranden van Vrouwen­polder en Oranjezon alsmede het Veerse­meer kunnen zonder enige verkeers­hinder bereikt worden.

Strand van Domburg

Middelburg is een oude stad met een, zowel letterlijke als figuurlijke, rijke historie. De vele, meestal prachtig gerestaureerde, monumen­tale panden zijn daarvan een weerspiegeling. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn het Stadhuis, de Abdij met de Lange Jan, het Zeeuws Museum en de Oostkerk.

Verder is er Miniatuur Walcheren , een rondvaartboot, rondrit met de paardentram e.d. Koopavond en de week­markt in Middelburg zijn op donderdag.

De winkelcentra van zowel Middelburg als Vlissingen zijn uitgebreid en vrij van autoverkeer. Vlissingen heeft een overdekt winkel­centrum, de boulevard met het Arsenaal en de reptielenzoo Iguana.

Dijk van Westkapelle
Haven van Veere

De Vlissingse boulevard heeft een allure van een chique badplaats en kan de con­currentie met Scheveningen goed doorstaan. Er is ook een zwembad met een golfslagbad. Veere is een zeer pittoresk stadje met een (grote) jacht­haven en ligt ca 4.5 km van het vakantiehuisje.

Als u op een afbeelding klikt wordt een grotere foto geladen.